Constituït el jurat del premi Pere Prats de medi ambient

last modified 2011-11-30 10:38
Constituït el jurat del premi Pere Prats de medi ambient

L'escultura en forma de milà del premi

El veredicte del premi que el GOB atorga cada any a una persona o entitat que s'hagi distingit per una trajectòria especialment compromesa amb el medi ambient, tindrà lloc aquest any el divendres 9 de desembre al Molí del Rei.

A tal efecte ja està constituït el jurat, amb personalitats de diferents àmbits, quedant composat per Josep Foguet, president insular del GOB, Joan Mercadal, soci elegit per sorteig, Santiago Barro, de Binary Menorca, Magda Marroquín, estudiosa i defensora del patrimoni de Menorca, Maria Camps, cantant, i Luis Miguel Domínguez, periodista. Aquest jurat estudiarà les propostes i elegirà la persona o entitat guanyadora d'aquest any.

El premi duu el nom de Pere Prats en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca.

L'acte d'entrega del premi serà el divendres 9 a les 20h, i s'acompanyarà d'una degustació de productes de finques agràries amb acord de custòdia.