Dissabte 11, acte d'entrega del premi Pere Prats de Medi Ambient

last modified 2010-11-30 12:15
Dissabte 11, acte d'entrega del premi Pere Prats de Medi Ambient

A la persona premiada se li entregarà aquesta escultura de Marga de la Llana

El premi que el GOB atorga cada any a la persona que s'ha distingit per una trajectòria especialment compromesa amb el medi ambient, s'entregarà enguany el dissabte dia 11 al Molí del Rei.

A tal efecte, ja està constituït el jurat, que queda composat per Josep Foguet, president insular del GOB; Josep Costa, soci elegit per sorteig; Justo Saura, president de l'Associació Menorquina d'Empreses Nàutiques; Maria Josep Rebassa, presidenta del Cercle Artístic; Josep Pons Fraga, delegat-redactor en cap d'Última Hora Menorca; i Josep M. Vidal Hernàndez, Coordinador Científic de l'IME.

El premi duu el nom de Pere Prats, en homenatge a un dels fundadors del GOB. Un naturalista de mentalitat molt avançada al seu temps, de la mà del qual molta gent va entrar al món de la natura, de la sensibilitat ambiental i de l'estima per Menorca.

L'acte d'entrega del premi a la persona escollida es celebrarà a les 19:30 h. i s'acompanyarà d'una degustació pública i gratuïta de productes de finques agràries amb acord de Custòdia.