Benvinguts al nou curs escolar

last modified 2009-09-30 11:47
Benvinguts al nou curs escolar

Excursió a la torre d'Alcaufar

El Servei d'Educació Ambiental del GOB Menorca us vol donar la benvinguda al nou curs escolar 2009/2010. Enguany, hem augmentat l'oferta educativa  per escolars amb nous tallers com els vinculats a l'exposició de Bolets, o a la de "Mira es vent". Continuem amb les activitats de Visitam un Lloc, Anam a la Platja i altres excursions.

Hem fet arribar a tots els centres escolars de Menorca un quadern explicatiu de l'oferta educativa per a aquest curs. En aquest es recull la descripció i els objectius de cada taller, els nivells al que van destinats, la durada i el lloc on es desenvolupen, i el preu de cada una de les activitats.

Tornem a apostar per la formació al professorat per tal de sumar esforços a l'hora de traspassar fronteres en el camp de l'educació ambiental. De moment tenim un curs en cartellera organitzat conjuntament amb la Universitat de les Illes Balears i dedicat al Camí de Cavalls a Menorca. Aquest tindrà convalidació per a hores de formació permanent al professorat. Estigueu atents a la nostra web per a possibles noves ofertes.

També oferim la possibilitat de col·laborar amb altres col·lectius, com les APIMes, per realitzar xerrades de temàtica ambiental o altres activitats conjuntes amb els alumnes, pares i mares.

Molt bona entrada de curs!