Apunta't a la paradeta!

last modified 2010-06-30 12:58
Apunta't a la paradeta!

Productes de custòdia, dels que vendrem a la paradeta

El GOB ha estat convidat a participar al mercat artesanal que s'organitza cada diumenge fosquet al Claustre del Carme a Maó. Amb aquesta activitat es dinamitza l'espai i, a més, hi haurà actuacions organitzades per Sa Terrassa d'es Claustre.

Per poder promocionar els productes de custòdia en aquest mercat, necessitam voluntaris/es per poder-hi ser present. Si estàs interessat/da i et pots comprometre unes hores, posa't en contacte amb nosaltres al telèfon 971 35 07 62, i demana pel responsable del mercat.

Aquesta activitat s'emmarca dins el projecte de custòdia agrària "Sembrant Custòdia", que té per objectiu principal fer compatible la viabilitat econòmica del camp de Menorca i la preservació dels valors naturals de l'entorn.

Una línia estratègica del projecte és la promoció dels productes de les finques que han adquirit un compromís ambiental en la seva gestió. Les fires i els mercats són bons escenaris per a donar a conèixer aquests productes compromesos, i per això intentam ser presents a tots aquests actes possibles.

Apunta't a fer de botiguer/a una estona!