Diumenge, excursió per Ciutadella

last modified 2011-09-29 13:37
Diumenge, excursió per Ciutadella

Diferents varietats d'animals es podran observar durant la visita.

El pròxim diumenge, dia 2, el GOB organitza una excursió del programa A peu per Menorca, per la zona de Ciutadella. La trobada serà a l'aparcament des Pinaret (ctra. de Santandria) a les 9:30 h. Es sortirà a les 10 h i farem un recorregut pel litoral de Santandria i Cala Blanca. Després es farà una visita guiada a una finca agrària que té signat un acord de custòdia del territori.

Hi ha algunes vistes ben agradables des de la costa. Així mateix, es podran veure diferents exemplars de races autòctones (vaques, bens, cabres, porcs, gall d'indis, gallines, cavalls...) i conversar amb el pagès sobre les característiques i el maneig de la finca. Hi haurà la possibilitat d'adquirir melmelades i altres productes.

S'estima retornar a peu a les 13:30 h. al punt d'origen. La dificultat és baixa. Es recomana dur capell.

El programa A peu per Menorca és una iniciativa que compta amb la col·laboració del Departament de Cultura del Consell Insular de Menorca.

En acabar l'excursió, el GOB organitza un dinar al mateix Pinaret. La gent que vulgui quedar-se a dinar, ha de trucar (quan abans millor) al 971350762 per apuntar-se.

 

Mascota ...¡

Posted by Anonymous User at 2011-09-29 14:17
Estoy solo hast mediados de octubre. No puedo dejar a mi perro en casa.
Puedo llevarlo?.
Gracias.
Luis Mena

Perros

Posted by gobmenorca at 2011-09-29 14:48
Hola. No hay inconveniente para que participen perros en la excursión, siempre que se lleven atados por lo menos en el trayecto que pasará por la finca agraria, puesto que habrá animales de granja sueltos.

En cambio, no podrán llevarse perros a la comida des Pinaret, porque el documento de cesión del espacio municipal prohibe explícitamente la presencia de estos animales en el recinto.