Els sentits de l'aigua, concurs de fotografia

last modified 2010-09-29 10:39
Els sentits de l'aigua, concurs de fotografia

L'aigua font de vida... i d'inspiració

La gestió sostenible de l'aigua és per al GOB Menorca un tema estratègic, tant per la importància que té per a la vida com per les problemàtiques que actualment amenacen aquest recurs. Hem de ser conscients que perilla i que la seva gestió i conservació ens concerneix a tots.

L'aigua és el medi on la vida s'expressa, és una força creativa. Partint d'aquesta premissa convocam el concurs de fotografia "Els Sentits de l'Aigua", que pretén cridar l'atenció sobre aquest tema a Menorca i incentivar la creativitat de joves i grans. El certamen s'emmarca dins la campanya de sensibilització que porta el mateix nom i que inclou també altres actes de caire artístic destinats a conscienciar la població, principalment juvenil, sobre la importància de l'aigua.

Per participar-hi consultau les bases aquí.

Un recull de les millors fotografies i de les premiades formaran part d'un audiovisual que es donarà a conèixer a diferents municipis de l'illa. Teniu fins al 31 d'octubre per enviar les vostres obres; un jurat format per personalitats rellevants del món de la fotografia i de la conservació decidirà quines seran les guanyadores i posteriorment les publicarem a la web.

Aquesta campanya és possible gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca.

El agua la vida y el medio ambiente

Posted by Anonymous User at 2010-09-29 13:27
Efectivamente, todos los recursos naturales estan siendo esquilmados por el crecimiento excesivo de la población humana.
Se busca como producir mas , como consumir menos por persona, pero la clave está sobre todo en disminuir el numero de personas.
Si los seres humanos dejamos espacio libre, podremos tener alimentacion natural y rica sin tener que buscar una productividad que esquilma, sin contaminar las aguas, sin agotar los recursos.
Vayamos a la raiz del problema, porque todo lo demás es una huida hacia adelante que lleva a la infelicidad de la gente y al desastre de la naturaleza.
Se busca solucionar problemas a corto plazo que suponen diez veces mas problemas a largo.
Con un ratio adecuado de poblacion humana con amplio margen y sin tener que acudir a tecnologias sofisticadas, con una vida mas primitiva (en mi opinion la vida no estrá progresando sino que se está degradando), estos problemas no existirian.
A los gobiernos parece que les interesa NO SOLUCIONAR Y COMPLICAR CADA VEZ MAS LAS COSAS..... alquien se aprovecha y negocia con la tierra y con las personas!!!.
Cuando se habla de la naturaleza es para restringir el nivel de vida del ser humano y de exprimir mas lo que la tierra nos dá y no de solucionar el problema como se debe.
El ser humano necesita MAS ESPACIO.....mas recursos por persona, osea que lo que se necesita es DISMINUIR LA PRESION HUMANA....., y encima los gobiernos lo que quieren es que haya mas gente y que la gente que hay no coman ni beban ni cagen