Una redossa per al bestiar, gràcies als voluntaris

last modified 2009-09-29 10:52
Una redossa per al bestiar, gràcies als voluntaris

Un moment de l'esporgada

El passat diumenge, 27 de setembre, es va organitzar una jornada de voluntariat agrari a la finca Talatí de Dalt, situada al municipi de Maó, en el marc de l'Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles que la finca té signat amb el GOB.

La tasca que els voluntaris van realitzar va ser la d'esporgar un boscarró d'ullastres, amb la finalitat que el bestiar es pugui resguardar en aquest indret. Van participar en l'activitat 14 voluntaris carregats d'energia amb ganes d'ajudar a aquest lloc que ha adquirit un compromís ambiental. A mig matí es va fer una aturada i es va gaudir d'un bon berenar que permeté continuar la feina fins a les 13'30h.

Talatí de Dalt és una finca amb certificat ecològic que produeix carn de vedella menorquina, la qual es pot trobar a la Cooperativa Ecològica de Menorca Econura.

Aquesta activitat es troba emmarcada dins del projecte de custòdia del territori en l'àmbit agrari Conversar per Conservar, que desenvolupa el GOB amb el suport de la Fundación Biodiversidad, del Govern Balear i del Consell Insular de Menorca.