L'AgroMaó sorteja senalles el diumenge

last modified 2011-04-29 10:14
L'AgroMaó sorteja senalles el diumenge

L'AgroMaó és un mercat molt animat

El mercat agrari setmanal AgroMaó s'ha adherit a la campanya Vols bossa? No, gràcies, i aquest diumenge a partir de les 11 del matí es farà el sorteig d'unes quantes senalles, per tal de substituir les bosses de plàstic en les nostres compres.

Aquest gest en recuperar les senalles o els carrets a l'hora d'anar a fer la compra s'escau molt bé en aquest mercat de bones pràctiques, on les finques que hi participen han de complir algun dels següents requisits: tenir certificat d'agricultura ecològica, tenir signat el Contracte Agrari Reserva de la Biosfera o tenir un acord de custòdia del territori, tots ells avals d'una gestió respectuosa amb el medi ambient.

Cada diumenge de les 10h a les 14h es poden adquirir productes del camp de Menorca, que amb la seva gestió ajuden a conservar la flora, la fauna i el paisatge de l'illa. Tres finques amb acord de custòdia amb el GOB ens ofereixen diferents productes com el pa, verdures, arròs de la terra, embotits, formatge, melmelades...

La campanya Vols bossa? No, gràcies s’emmarca dintre del protocol de col·laboració signat entre l’Associació empresarial de comerciants de Menorca (ASCOME), l’Associació de distribuïdors de les Illes Balears (ASODIB), les Agendes Locals 21 municipals i el Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca.