Ja et pots apuntar al sopar

last modified 2008-11-28 11:19
Ja et pots apuntar al sopar

Els candidats de l'any passat, amb el nostre president

Els interessats en assistir al sopar de lliurament del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2008 ja es poden apuntar. El dissabte dia 13 de desembre es realitzarà el sopar anual del GOB Menorca, al restaurant Jeni des Mercadal. Per reservar taula basta telefonar al telèfon 971 35 07 62.

En aquesta vetlada es podran degustar productes de finques que tenen subscrits acords de Custòdia del Territori amb el GOB. Gràcies a la bona predisposició del restaurant, amb aquest sopar podrem fer un reconeixement a aquests productors, disposant damunt de la taula d'uns productes compromesos amb el medi ambient, “productes que fan natura”. El sopar serà amenitzat per Black Pearl, un nou grup musical format per joves que s'han ofert a participar desinteressadament a l'acte.

En el transcurs d'aquest sopar es proclamarà el guardonat en aquesta tercera edició del premi en reconeixement d'aquelles persones que  han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca. Joan Rita, Joan López Casasnovas, Enrique Ballesteros i Pacífic Camps són els candidats proposats per la Junta Directiva del GOB Menorca a aquest premi.