Curs de formació sobre fauna silvestre

last modified 2010-10-27 11:37
Curs de formació sobre fauna silvestre

Cigonya trobada fa pocs dies, es pot veure com li penja l'ala

Dissabte dia 6 de novembre, de 9:30 a 13:30 hores, el GOB us ofereix un nou curs de formació sobre fauna silvestre i espècies invasores. La jornada es celebrarà a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre que l'entitat té a la pedrera de l'Alzina (pedreres de Lithica), a Ciutadella.

Què hem de fer quan ens trobam amb una àguila ferida? Quin perill representa un agró accidentat per als ulls de qui el vulgui agafar?  Com s'ha de transportar un animal silvestre?  S'ha d'alimentar un animal accidentat?

El curs que us oferim, brindarà la possibilitat d'augmentar aquests coneixements i descobrir el fantàstic món de la fauna salvatge, les causes que l'afecten i, sobretot, com podem participar en la recuperació dels exemplars que pateixen algun tipus d'accident. Aquest és un curs dirigit tant a membres de cossos oficials com a persones que voluntàriament vulguin participar de l'ajuda a la nostra fauna.

La sensibilitat social cap als animals augmenta de manera general i Menorca no és una excepció. A la nostra illa de cada any es recullen més animals ferits, trobats tant al camp com a nuclis urbans.  L'existència d'un Centre de Recuperació de Fauna Silvestre permet oferir una segona oportunitat a gran part d'aquests animals, que de vegades corresponen a espècies amb pocs exemplars. Però, per aconseguir-ho, cal que més gent sàpiga què s'ha de fer en cada cas, l'índex de recuperacions podria ser molt més alt si es tinguessin alguns coneixements sobre el maneig de fauna silvestre.

Cal apuntar-se, les places són limitades.

Curs de formació sobre fauna silvestre

Posted by Anonymous User at 2010-10-27 17:25
<hola,
se celebrará un curso como este en la zona de Maó?

Lloc del curs

Posted by gobmenorca at 2010-10-28 09:26
De moment no està previst fer-lo per la zona de Maó, entre d'altres coses, perquè les instal·lacions del Centre de Recuperació es troben a Ciutadella i el curs es realitza a les mateixes instal·lacions.

ASPECTES...

Posted by Anonymous User at 2010-10-27 18:00
HOLA!
m'agradaria saber de quantes hores és? i on s'impartirà?
Merci

Durada i lloc

Posted by gobmenorca at 2010-10-28 09:29
El curs té una durada de 4 hores (9:30 a 13:30 h) i es durà a terme a les instal·lacions del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre, a les pedreres de Lithica, a Ciutadella.

Curs fauna silvestre

Posted by Anonymous User at 2010-10-28 12:27
On i quan puc fer la inscripció?

Apuntar-se

Posted by gobmenorca at 2010-10-28 12:42
Per apuntar-se s'ha de telefonar al 971350762 o bé enviar un mail a info@gobmenorca.com indicant el nom i un telèfon de contacte.

Vuestra actividad en Agenda Viva Digital - Fundación félix Rodríguez de la Fuente

Posted by Anonymous User at 2010-10-29 11:52
Nos encanta vuestra iniciativa y la hemos publicado para su difusión en www.agendaviva.com y través de las redes sociales de la Fundación Félix Rodríguez de la Fuente. Podéis ver la información en:http://www.agendaviva.com/que_hacer/Para-aprender/Curso-de-formaci-n-sobre-fauna-silvestre-Menor
Recibid un cordial saludo
María Martín Oya
Gestor de contenidos de Agenda Viva Digital

Assistència fiets

Posted by Anonymous User at 2010-10-29 14:09
Hola bon dia, som una familía de Ciutadella interessada amb aquest curs i m'agradaría saber si és possible l'assistència de fiets (8 i 5 anys) atès que és un tema que els interessa, però no sabem si estarà adaptat "metodològicament" a tots els públics.
De moment moltes gràcies i bona iniciativa!!!

Edats participants

Posted by gobmenorca at 2010-10-29 14:15
La metodologia està pensada per a uns destinataris una mica més grans, a partir dels 16 anys. Una proposta, podeu anar-hi aquest diumenge 31, celebram una jornada de portes obertes al Centre. Allà podreu veure i parlar amb els responsables.