Apunteu-vos a les Jornades de Consum Responsable

last modified 2010-09-28 09:15
Apunteu-vos a les Jornades de Consum Responsable

Cartell de les jornades

Després de l'èxit de la I Fira d'intercanvi de Menorca de dissabte, el Consorci Mestral-GOB organitza les II Jornades de Consum Responsable de Menorca, els dies 1 i 2 d'octubre, al Museu de Menorca (Maó).

En aquesta edició es pretén crear consciència de la responsabilitat i del poder que tenim com a consumidors d'influir en l'economia i en la salut del nostre planeta. El programa inclou varietat de conferències interessants en mans de ponents amb llarga trajectòria en el tema. D'aquesta manera, podrem:

 

  • Aprendre sobre la teoria del decreixement i d'idees per posar-la en pràctica, a càrrec del Dr.Carlos Taibo i Isidro Jiménez d'Ecologistas en Acción.
  • Veure com funcionar amb monedes socials enlloc de doblers, gràcies a la intervenció del col·lectiu Ecoxarxa Montseny.
  • Escoltar iniciatives innovadores relacionades amb l'autonomia energètica, visió que ens aportarà Jordi Miralles, president de la Fundació Terra.
  • Treure idees sobre l'estalvi d'aigua, segons explicarà Víctor Viñuales, president de la Fundación Ecologia y Desarrollo.
  • Tractar el tema de la desigualtat nord-sud gràcies a David Llistar de l'Observatori del Deute en la Globalització.
  • Conèixer iniciatives locals que pretenen anar cap a un nou model de consum com, el Banc del Temps de Menorca, entre d'altres.


Es pot consultar el programa complet aquí.

 

Les jornades s'iniciaran divendres dia 1, de 16:30 a 19 hores i finalitzaran dissabte 2 a les 19:00.

El divendres a les 20:00, com a acte paral·lel, i obert al públic en general, també de manera gratuïta, es representa a L'Orfeó Maonès l'obra "No et consumeixis", de la companyia catalana Xucrut Teatre.

Per assistir a les jornades, de caràcter gratuït i obert a tothom, cal inscripció prèvia. Contacteu al 971367334 o a organitzacio@caritasmenorca.org.

Aquest acte compta amb la col·laboració de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca, el Govern de les Illes Balears, Fons Menorquí de Cooperació i Colonya Caixa Pollença.

compartir

Posted by Anonymous User at 2010-09-27 19:50
desearia ir podemos compartir coche o de acompañante llama 661852982