Vota amb na Jane Goodall per una agricultura respectuosa

last modified 2010-04-27 09:38
Vota amb na Jane Goodall per una agricultura respectuosa

Jane Goodall també aposta per l'agricultura sostenible

Us animam a votar en favor del repte europeu per al 2030 que promociona Jane Goodall: una agricultura sana per als consumidors i respectuosa amb el medi ambient. Votau i reenviau aquest correu a les vostres amistats. Cal clicar a:

http://www.reto2030.eu/retos/reto_9.html?retoId=9

Aquesta votació forma part de l'Agenda Ciutadana, un sistema que vol fer arribar el sentir dels ciutadans europeus als responsables polítics de Ciència i Innovació. Es tracta de decidir els principals reptes per al 2030.

La necessitat d'una agricultura manco agressiva amb el medi és un dels temes urgents que cal abordar. Perquè la gestió agrària afecta a quasi tot el territori i, per tant, els seus efectes, positius o negatius, es fan sentir a la major part del Planeta.

L'ús de productes químics agressius està eliminant una gran quantitat d'espècies. Els ocells lligats als àmbits agraris són els que més baixen en població a tota Europa. Les granges intensives, on els animals viuen com en camps de concentració, són una font de noves malalties i una vergonya per uns països que s'autoanomenen avançats.

Buscar la viabilitat econòmica de l'activitat agrària no ha de ser incompatible amb la conservació del paisatge i els valors biològics. El GOB ha fet una aposta important en aquest sentit, amb el seu programa de custòdia agrària. Per això ens alegra que gent de primera fila, com la famosa experta en primats Jane Goodall, aposti també per aquest tema. Ajuda'ns ara a donar-hi una nova empenta. Dedica el teu vot a l'agricultura sostenible.

POR UNA VIDA + AUTÉNTICA

Posted by Anonymous User at 2010-04-27 16:21
Nuestra sociedad necesita ser reeducada; liberarse de falsas necesidades y VIVIR. Queremos facilidad, rapidez y pensar en el hoy pero MAÑANA nos arrepentiremos de todo esta locura de burbuja cegadora y extremadamente veloz.
Todo por volver a nuetsras raices, por ser + naturales, por sentirnos + VIVOS.

Mi apollo a todo lo que esté en esa onda. ARRIBA!!!

Es importante que los mensajes no lleven faltas de ortografía

Posted by Anonymous User at 2010-04-28 06:01
apoyo se escribe con y no con elle. Por favor usa el corector de worl o que te lo corrija alguien. Ultimamente la cultura es´tá por los suelos debido a que la gente escribe con faltas de ortografía y muchas cosas incorrectas.
Ahora , como sabes en la televisión sacan a Belen Esteban y otras incultas similares , y esto repercute en el nivel de los que escuchan y no están muy formados

"APOLLO"

Posted by Anonymous User at 2010-05-03 09:29
Crec que es contingut d’es missatge està per damunt de sa falta d’ortografia que ha pogut cometre sa persona que l’ha escrit. Els meus respectes per ell i per sa seva filosofia de vida.
Tramuntana

Peludes

Posted by Anonymous User at 2010-04-29 00:59
Fumigau ja!!!