Dissabte 31 comença el seminari d'Agricultura i Medi Ambient

last modified 2009-01-27 09:59
Dissabte 31 comença el seminari d'Agricultura i Medi Ambient

Cal buscar una activitat agrària viable i respectuosa amb l'entorn

Aquest pròxim dissabte, dia 31, s'inicia al Molí del Rei el Seminari d'Agricultura i Medi Ambient organitzat pel GOB, que oferirà experiències que poden ajudar a la viabilitat del sector agrari i a l'enteniment amb els aspectes ambientals.

Es comptarà amb la presència de Jordi Sargatal, Director de l'Àrea de Territori i Paisatge de l'Obra Social de Caixa Catalunya, que parlarà del projecte Guardabosc, una iniciativa que s'està negociant a Catalunya i que pretén compensar els pagesos que apliquin bestiar de manteniment a certs trams de bosc, a partir del pressupost del Pla contra Incendis.

La segona ponència d'aquest dissabte anirà a càrrec de Joan Coll, propietari del restaurant Es Ginebró, d'Inca. Es tracta d'un local que ofereix productes diferenciats que s'ha convertit en referent de desenvolupament local per al sector agrari.

La jornada inclou un dinar. La gent interessada s'ha d'inscriure prèviament a les oficines del GOB o per internet.

El seminari consta de tres jornades. La primera és aquest dissabte i les següents els dies 7 i 14 de febrer. Es compta amb el suport de Fundación Biodiversitat, la Conselleria de Medi Ambient del Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.