Rock & Press, a la festa "GOB, 30 anys estimant Menorca"

last modified 2007-09-19 10:52

RocK & Press, "un grup de periodistes de Mallorca i rockeros del món". Així es defineixen els components del grup que participarà a la festa que s'està organitzant amb motiu del 30è aniversari del GOB.

Amb el lema GOB, 30 anys estimant Menorca, el proper dia 7 de juliol al recinte firal des Mercadal, hi participarà un grup molt peculiar que està triomfant per la veïna illa de Mallorca: Rock & Press. Es tracta d'un grup de periodistes mallorquins que fan servir el "Rock per a molestar", per reivindicar i criticar temes que ens afecten a les Balears, com la corrupció urbanística, la destrucció del paisatge, les autopistes i la precarietat laboral. Tot això amb una posada en escena divertida i animada que contagia el públic amb l'ambient més festiu.

En aquesta primera vinguda a Menorca es podrà sentir les noves cançons del seu segon disc Korrupción. Per a conèixer la trajectòria d'aquest grup de "rock incorrecto y cojonero" es pot visitar la seva web  www.rockandpress.com, i si es vol saber encara més, no es pot faltar a la festa de dissabte dia 7 a partir de les 19:30 al Recinte Firal des Mercadal.