Darrers dies de l'exposició sobre canvi climàtic

last modified 2010-02-25 10:20
Darrers dies de l'exposició sobre canvi climàtic

Diumenge 28, l'últim dia

Aquest cap de setmana teniu la darrera oportunitat de veure l'exposició Energia per a un món en canvi, que explica què és el canvi climàtic, quins efectes pot tenir i quines propostes fa la Unió Europea per a combatre'l. Aquesta exposició itinerant ja s'ha vist a moltes ciutats europees i ara se'n va rumb a Mallorca.

La podeu veure per última vegada al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries, aquest dissabte de 10:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30 i el diumenge de 10:30 a 13:30.

Recordareu que és una exposició creada per la la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea per a explicar les propostes que la UE va dur a la cimera de Copenhaguen del desembre passat per a combatre el canvi climàtic. Tot i que aquesta cimera va ser un fracàs, aquestes propostes segueixen vigents i són les que la Unió Europea seguirà defensant en properes reunions. Presenta també, de manera didàctica, diferents contribucions que cada ciutadà pot fer en el seu dia a dia per ajudar a complir aquests compromisos.

Al Centre de la Natura trobareu també oberta l'agrobotiga, amb productes de les finques amb acord de custòdia agrària amb el GOB.