Petits i grans van conèixer ocells urbans

last modified 2011-05-24 10:04
Petits i grans van conèixer ocells urbans

Membres de la SOM van participar en la jornada

Una vintena de pardals, un tord negre, un verderol, tres busquerets mosquiters, un menjamosques gris, un ropit, un busqueret de cap negre i un busqueret d'abatzer... fins a 44 ocells de 12 espècies diferents van ser anellats el dissabte matí al Parc Rubió i Tudurí de Maó.

A més, les prop de 50 persones de totes les edats que hi van assistir al llarg del matí, van poder observar caderneres, oronelles, vinjoles i vinjolites... i fins i tot dos rapinyaires: una miloca i un aligot vesper que van sobrevolar el Parc.

La jornada va ser possibles gràcies a la col·laboració del membres de la Societat Ornitològica de Menorca, que van ser els encarregats de mostrar i explicar en què consisteix l'anellament.

L'activitat estava organitzada pels Amics i Amigues del Parc Rubió amb la col·laboració des Viver del GOB i el patrocini de l'Ajuntament de Maó.

 

Anellament d'ocells

Posted by Anonymous User at 2011-05-24 14:38
La "festa" de l'anellament d'ocells en el Parc Rubió i Tudurí del dissabte 21 de maig 2011 fou una experiència molt agradosa. Per a mi, tot un descobriment, que em mourà, ben segur, a interessar-me en els ocells. Moltes gràcies als voluntariosos voluntaris del SOM que amb les seves amables i documentades explicacions varen ensenyar-me un munt de coses sobre els ocells. Gràcies doncs al GOB i al SOM.