L'Art amb l'aigua de Menorca

last modified 2010-12-23 11:18
L'Art amb l'aigua de Menorca

Durant l'actuació musical

Divendres passat va tenir lloc la inauguració de l'audiovisual Els Sentits de l'Aigua a la sala d'actes del Molí del Rei, a Maó.

Aquest audiovisual és el resultat de la participació de més d'un centenar de fotografies presentades al concurs organitzat durant el mes d'octubre amb l'aigua com a temàtica central. La projecció mostra algun dels paisatges aquàtics més bells de Menorca però també les amenaces i reptes que a hores d'ara han d'afrontar.

Durant el proper any 2011 es continuarà amb la projecció de l'audiovisual per la resta de municipis de la illa i comptarà amb la implicació d'artistes menorquins. L'aigua ha estat font d'inspiració des de temps antics, i amb aquest tipus d'actes es pretén que diferents expressions artístiques es sumin a la causa de la conservació de l'aigua a Menorca.

La vetllada va concloure amb la veu i la guitarra de dues joves menorquines, Ana Ferrer i Anabel Villalonga, que van voler apuntar-se a la iniciativa tot delectant els sentits dels assistents a la jornada.