Sembrada al Parc Rubió

last modified 2010-11-23 10:05
Sembrada al Parc Rubió

Els participants, en plena feina

El dissabte es va dur a terme una de les activitats incloses en el cicle mensual Gaudeix i aprèn al parc Rubió! Organitzat pels Amics i Amigues del Parc Rubió amb la col·laboració d'Es Viver del GOB.

Tot i la previsió de mal temps un bon grup de persones es van atracar al parc i ens van ajudar a fer una sembrada de plantes per completar els ambients representats, i amb això contribuir en una millora del jardí i la seva diversitat. En aquesta ocasió es van destinar els esforços a recuperar tres de les zones existents, la de duna, la de sòl humit i la comunitat de costa rocosa. Alguna de les espècies que es van plantar són: coca de la mar (Limonium sp.), llengua de passerell (Teucrium capitatum), viola menorquina (Viola stolonifera), botó de foc (Asteriscus maritimus), lletrera mula (Euphorbia dendroides) i moltes altres que us convidem a passar a veure.

El Parc Rubió és una recreació dels diferents ambients autòctons de Menorca. Les plantes s'han produït a Es Viver del GOB, amb llavors recollides a l'illa, ajudant així a conservar les espècies locals i assegurant una molt bona adaptació de la planta al lloc on ha estat sembrada.