L'hora del Planeta

last modified 2010-03-23 11:04
L'hora del Planeta

Fes-ne difusió!

El GOB s'ha adherit a l'Hora del Planeta que es durà a terme dissabte que ve,  27 de març, a les 20:30h

També demana l'adhesió de la societat menorquina, ajuntaments i resta d'institucions a aquesta iniciativa global de WWF on individus, escoles, organitzacions, empreses i governs apaguen el llum durant una hora per demanar actuacions per a evitar el canvi climàtic. S'espera ajudar a impulsar un tractat mundial ambiciós, just i vinculant sobre el clima, després dels decebedors resultats de la Cimera de Copenhaguen del desembre passat.

L'any 2009, mil milions de persones de més de 4.000 ciutats a 88 països van participar a l'esdeveniment. Edificis emblemàtics d'arreu del món, com la torre Eiffel,  les piràmides de Giza, el Golden Gate, el Big Ben, la Sagrada Família, l'Alhambra o el Guggenheim, van apagar la seva il·luminació.

L'Hora del Planeta no deixa de ser un símbol, però és important fer veure que les conseqüències del canvi climàtic preocupen a la gent i a les institucions. El canvi climàtic perjudicarà greument no sols l'economia mundial, sinó el benestar de molta gent, a més de posar en perill moltes espècies i ecosistemes sencers. Frenar el canvi climàtic és possible, però són necessàries actuacions globals decidides.

Al web www.wwf.es/horadelplaneta es pot trobar més informació de com participar en aquesta campanya.