Reunió preparatòria de la trobada interinsular del GOB

last modified 2009-03-24 10:15
Reunió preparatòria de la trobada interinsular del GOB

La Junta Directiva del GOB de Menorca

Aquest cap de setmana s'ha reunit la Junta Directiva del GOB, on ha assistit Macià Blázquez, president interinsular de l'organització. Aprofitant la presència a Menorca del màxim representant de l'entitat, s'han desplaçat també la presidenta i la coordinadora de la Secció Insular de Mallorca. Aquesta trobada ha servit per preparar la reunió anual interinsular, que l'organització realitzarà aquest any a Menorca el proper mes de maig.

Un dels temes que s'han treballat aquest cap de setmana ha estat la proposta de nova Llei del sòl que està tramitant el Govern Balear. El nou text legal no sembla atrevir-se a eliminar el cost de l'especulació sobre el preu final dels habitatges. En canvi, en la vessant positiva, el projecte de llei incentiva una de les propostes que el GOB està fent als ajuntaments menorquins que tramiten la revisió de plans municipals: l'establiment de quotes màximes anuals de creixement urbanístic en zones urbanes.

La trobada de la Junta Directiva recentment constituïda del GOB Menorca, amb el president interinsular de l'organització, ha quedat immortalitzada en la fotografia realitzada en el Molí del Rei, seu a Maó d'aquesta organització d'àmbit balear.