Nou blog Pagesos que fan natura

last modified 2011-06-22 13:04
Nou blog Pagesos que fan natura

Portada del blog

Donem la benvinguda al nou blog Pagesos que fan natura: http://custodiaagrariamenorca.wordpress.com, que neix amb l'objectiu de donar a conèixer a la societat els pagesos que duen a terme una gestió agrària responsable i els productes que elaboren.

Pretén ser una eina àgil per anar publicant informació sobre les diferents finques compromeses amb el medi ambient a través de l'acord de custòdia signat amb el GOB, a més d'informacions d'interès sobre la custòdia del territori. Una bona gestió agrària suposa grans beneficis ambientals i són aquests pagesos responsables els que veritablement fan natura.

El blog compta amb un apartat sobre els productes que s'elaboren a les diferents finques, des de l'oli, el vi, l'horta, la carn, el formatge o els embotits, i informa d'on es poden trobar. Per tal d'afavorir la venda directa, alguns dels pagesos en custòdia venen directament als llocs o participen a mercats agraris organitzats als municipis.

Algunes finques ofereixen també determinats serveis, com ara visites guiades o allotjament, una informació que també s'anirà publicant.
Convidam a tothom a visitar i participar al blog dels pagesos que fan natura!

El projecte de custòdia agrària Sembrant Custòdia que desenvolupa el GOB rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear, el Consell Insular de Menorca, el Grup d'Acció Local Leader Menorca i l'Obra Social de Sa Nostra.

Molt xulo

Posted by Anonymous User at 2011-06-22 14:56
Em sembla molt bé que aquesta informació es difongui i es canalitzi en aquest mitjà. Enhorabona per la iniciativa!
Joana

Massa regs

Posted by Anonymous User at 2011-06-22 20:57
Una iniciativa interessants però jo estic espantat. Cada dia faig el trajecte Ciutadella - Ferreries, i cada vegada trob més llocs regant i amb unes mànegues que fan feredat. I, per descomptat, a ple sol. Açò no pot aguantar-se.

Diferenciar

Posted by Anonymous User at 2011-06-23 08:45
A jo també em posa malalt veure els recs a ple sol per fer blat d'indi, per fer una llet que després hem de subvencionar. És una gran irresponsabilitat.

Però hi ha pagesos més responsables, que mantenen l'activitat econòmica i a la vegada els valors ambientals. Per això m'agrada la idea de la custòdia. Així tenim informació per diferenciar a qui volem comprar.

Està molt bé el blog.