Vídeo de la miloca reprenent la llibertat

last modified 2010-06-22 11:11
Vídeo de la miloca reprenent la llibertat

La miloca té un vol majestuós en el cel de Menorca

Acabam de publicar un nou vídeo a Youtube. El seu protagonista és una miloca que ha pogut sobreviure gràcies a la participació de diverses persones que han col·laborat amb el Centre de Recuperació de Fauna Silvestre.

Aquest ocell vivia al barranc d'Algendar, un lloc apartat de la presència humana a Menorca. Un dia, unes persones el van trobar que no podia volar, el van agafar i el van dur al Centre. Allà es va descobrir la causa: una luxació en una ala, probablement causada per una col·lisió en ple vol, li impedia moure-la lliurement.

Era un cas difícil. Embenar i mantenir l'ala immòbil durant un temps resultava complicat. Inclús temíem que no pogués arribar mai a curar-se. Però un dia al cap de sis mesos, de cop i volta, va alçar el vol. Després ja va anar tot rodat: es va poder exercitar a la gàbia especialment construïda i, quan vam veure que podria ser completament autònom, va arribar l'hora d'alliberar-lo.

L'equip de voluntaris volia ser present en aquest moment que representava la culminació de la feina. I allà estava també en Pere amb la càmera, filmant-ho perquè també nosaltres puguem veure com la miloca emprèn el vol cap a la llibertat. Moltes gràcies a tots i a totes!

 

PRECIÓS

Posted by Anonymous User at 2010-06-22 12:49
M'ha encantat veure aquesta acció. De veritat que em sorpren que en ple sigle XXI existeixin asociacions reals amb actuacions reals i que mirin de veritat per la cura del medi ambient i no sigui en cap lloc una operació amb finalitats econòmiues al darrere com ho són moltes actuacions que es fan arreu del món avui per avui. Enhorabona i gràcies per la vostra feina. Feis que la raça humana es senti orgullosa.
De pas vos convit a que vegeu el documental "The Cove" si encara no ho heu fet. Entre tots podem canviar el planeta on vivim. com a mínim la petita roca on habitam. Feim força.Ja em direu que os ha semblat. De pas dir-vos a tots els seguidors de la feina del gob que a través de la pàgina http://www.takepart.com/TheCove TROBAREU ENLLAÇOS MOLT I MOLT INTERESSANTS (DINS DE LES ALLIANCES) sobre diferents actuacions i programes de caire ecològic... molt útils per a tots. Està amb anglès !

EL MEU NOM

Posted by Anonymous User at 2010-06-22 12:53
podeu escriurer-me al meu face-book. El meu nom és ANA BALLESTER SALAS. tOTA LA INFORMACIÓ QUE ADHEREIXO ALLÀ ÉS DE CAIRE ACTIVISTA I INFORMATIU DE TOT EL QUE NO ES MOSTRA A LA TELE (per dir-ho fnament). La majoria estarà amb anglès però és la bomba d'interessant. Si vosaltres també sou persones compromeses amb temes ecològics i d'ajuda al planeta podeu escriurer-me i afegir les vostres propostes, informació, enllaços, etc... Entre tots hem de poder fer alguna cosa....AIXÒ NOMÉS ÉS EL PRINCIPI

Emocionant!

Posted by Anonymous User at 2010-06-22 13:23
Amics del GOB,
Gràcies per sa bona feina i per brindar-nos sa oportunitat de veure i viure aquest precís i preciós moment. M'ha emocionat veure com sa miloca primer comprova es terreny, us mira i sembla reflexionar fins a fer es bot i partir volant. L'enhorabona!

Molt bé!

Posted by Anonymous User at 2010-06-22 19:31
Molt bé, amics!!

Victor

felicitiats

Posted by Anonymous User at 2010-06-23 16:54
Ens ha agradat molt aquest vídeo! Pere i Albert