Dissabte 24, festa del Camí de Cavalls

last modified 2008-05-22 11:28
Dissabte 24, festa del Camí de Cavalls

Cartell de la festa del Camí de Cavalls

Finalment, després d'anys de reivindicació, de conteses judicials i de negociacions, s'ha reconegut com a públic de manera definitiva el traçat del Camí de Cavalls.

Aquest camí, que volta l'illa de Menorca, és un itinerari de gran bellesa natural en gran part dels seus trams. El passejant pot experimentar el contacte amb la naturalesa i el descobriment de paisatges, plantes, animals i sensacions diverses. És per aquesta raó que el GOB es va sumar a la petició d'accés públic des dels inicis de la campanya, seguint la filosofia segons la qual una persona no pot estimar el que no coneix.

Aquesta és una fita històrica aconseguida amb la participació de molta gent, i ara toca celebrar l'èxit. Per això el Consell Insular, la Coordinadora per a la Defensa del Camí de Cavalls i l'Ajuntament de Maó han organitzat una festa per al dissabte 24, a les 5 de la tarda a Es Grau.

Et convidam a participar-hi, i a fer extensiva aquesta invitació a tothom que consideris que li pugui interessar. Com més siguem, més riurem!