Reenvia aquest video i ajuda als pagesos responsables

last modified 2010-01-22 12:36
Reenvia aquest video i ajuda als pagesos responsables

Imatge del video promocional de l'Agrobotiga

Us feim arribar un instrument amb el qual podeu ajudar als pagesos que agafen compromisos amb el medi ambient.

Al GOB hem realitzat un anunci publicitari que pretén donar a conèixer els productes que s'elaboren a les finques agràries que signen acords de custòdia del territori. Són els productes que fan natura, i que ara es poden adquirir directament als productors, o a través del GOB sense costos d'intermediari.

Aquesta comercialització diferenciada és fonamental per poder mantenir l'activitat dels pagesos que fan una gestió responsable. Ja són quasi 1.500 hectàrees de territori les que es troben conveniades a través del projecte Sembrant Custòdia, que impulsa sistemes de gestió agrària que facin compatible la viabilitat econòmica del camp amb la conservació dels valors naturals.

Dins d'aquesta iniciativa, l'Agrobotiga és el punt de trobada entre els pagesos que fan una bona gestió de la finca i aquells consumidors que es preocupen pel que mengen i que saben que col·laboren en el manteniment del paisatge de Menorca.

El projecte de custòdia agrària rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.

Mira aquest vídeo de pocs segons i reenvia la notícia a les teves amistats. Ajuda als productes que fan natura.