Ja es pot adquirir oli de Menorca

last modified 2008-12-22 10:31
Ja es pot adquirir oli de Menorca

Sa Tafona es va visitar en l'excursió d'octubre

La collita de 2008 d'oli de Menorca ja està a la venda. Sa Tafona Nova és una finca del municipi de Ciutadella on s'ha recuperat la producció artesanal d'oli i que es gestiona amb mètodes molt compatibles amb els valors naturals.

Aquesta explotació agrària té signat un Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles amb el GOB, que significa que la finca, a través de l’activitat que s’hi desenvolupa, ha adquirit un compromís amb el medi ambient. L’oli que produeix, per tant, és un producte compromès amb el paisatge, la flora i la fauna de Menorca.

Si voleu ajudar a la viabilitat d'aquestes finques que es comprometen amb el medi, podeu adquirir oli passant pel Molí del Rei de Maó (de dilluns a divendres) o per l'Agrobotiga del Centre de la Natura, a Ferreries (dissabtes i diumenges). Per més informació, telefonau al 971 35 07 62.

Des del GOB es desenvolupa el projecte de Custòdia del territori en l'àmbit agrari Conversar per a Conservar, amb el suport de la Fundación Biodiversidad, el Govern Balear i el Consell Insular de Menorca.