Taller d'esqueixos al Parc Rubió

last modified 2010-09-22 10:16
Taller d'esqueixos al Parc Rubió

Un públic molt divers, atent a les explicacions d'en Martí

Tot i les tempestes, un bon grup de persones van seguir amb interès el taller sobre esqueixos que Es Viver del GOB i els Amics del Parc Rubió van organitzar dissabte passat. En Martí Pons va anar explicant les tècniques de com reproduir plantes de manera asexual -és a dir, sense partir de llavors-, que ha anat adquirint després d’anys d’experiència a Es Viver. Es va explicar l’època i la manera de fer esqueixos i estaques. També es va parlar dels murgons i de les divisions de mata, per acabar amb la difícil tècnica dels empelts.

Els assistents es van mostrar molt participatius demanant dubtes i compartint experiències. Va ser un agradable matí de dissabte, aprenent amb les plantes del Parc Rubió.

Els Amics del Parc i Es Viver del GOB organitzen mensualment una activitat d’aquest tipus, amb el suport de l’Ajuntament de Maó. Recordau també que Es Viver està obert al públic tots els dissabtes matí de 10:00 a 13:00 i hi podreu trobar tot tipus de planta autòctona de Menorca. També us podem donar consells de com tenir un jardí polit i a la vegada respectuós amb el medi ambient.