Un matí formatiu al Parc Rubió

last modified 2011-01-21 10:12
Un matí formatiu al Parc Rubió

Un del grups en plena feina.

Dissabte passat va tenir lloc al parc Rubió i Tudurí la segona part del taller de poda, la part pràctica.

Una trentena de persones, de diverses edats, es van apropar per aquesta activitat. De bones a primeres vam fer un recordatori de la primera part feta el més de desembre, vam recordar el perquè podem les plantes, si es necessari o no, els diferents tipus de poda, com fer anar les eines i després, i molt important, com emprar-les i fer així els talls correctes.

Un cop aquesta primera part enllestida vam anar per la pràctica. Es van crear tres grups, cada un d'ells es va col·locar en una petita zona del parc i es va explicar a trets generals quins eren els requisits de poda de cada espai. De tal manera que, davant de cada planta, es posaven tots els membres del grup per discutir que calia fer, per què i com i, per últim, fer-ho. D'aquesta manera es duien a la pràctica les explicacions prèvies.

Contents per la gran afluència de públic, s'està plantejant de repetir l'experiència o ampliar una mica més les tècniques de poda.

L'activitat estava organitzada pels Amics i Amigues del Parc, amb el suport de l'Ajuntament de Maó i la col·laboració d'Es Viver del GOB.

Recordau que al Viver del GOB podeu trobar plantes autòctones de Menorca, i que s'ofereix assessorament per a la creació i manteniment de jardins.