Ajudant a Santa Creu

last modified 2010-12-20 12:09
Ajudant a Santa Creu

Quatre voluntàries en plena feina

El passat diumenge 12 de desembre, el voluntariat agrari del GOB va estar treballant a Santa Creu, finca situada al municipi des Mercadal que té signat un Acord de Pràctiques Agràries Sostenibles.

Els voluntaris/es, amb moltes ganes d'ajudar a aquests pagesos compromesos amb el medi ambient, van estar desbrossant els voltants d'una tanca, per tal de deixar un espai d'ombra per al bestiar i també van ajudar a l'amo del lloc a arranjar la teulada d'una petita barraca per a bens.

A mig matí, esperava a les cases del lloc una bereneta ben bona per a tots els participants per tal de carregar piles i continuar les tasques fins a les 13'30h, quan es va donar per finalitzada l'activitat.

Santa Creu és una finca lletera que ha adquirit un compromís amb el GOB per desenvolupar una gestió responsable al lloc. Un dels productes que elaboren i que es pot trobar a l'Agrobotiga és l'arròs de la terra, preparat per fer un plat de la cuina tradicional de Menorca.

Les jornades de voluntariat agrari s'emmarquen dins el projecte de custòdia del territori en l'àmbit agrari "Sembrant Custòdia", que rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear, Consell Insular de Menorca, Leader Menorca i Obra Social de Sa Nostra. 

FER-ME VOLUNTÀRIA

Posted by Anonymous User at 2010-12-20 13:25
hola, ja vaig enviar un missatge per fer-me voluntària perquè m'agradaria molt poder col·laborar en aquestes tasques.
algú em podria contestar?
gràcies! isabelrb2@hotmail.com

Benvinguda

Posted by gobmenorca at 2010-12-21 14:01
Hola. Ens posarem en contacte per informar-te de les pròximes activitats. Moltes gràcies per apuntar-te.

Qualsevol persona interessada en sumar-se a aquesta iniciativa, pot enviar un correu a voluntariat@gobmenorca.com