Últims dies per a participar en el concurs fotogràfic “Els Sentits de l'Aigua”

last modified 2010-10-20 11:08
Últims dies per a participar en el concurs fotogràfic “Els Sentits de l'Aigua”

Quin és el futur de l'aigua a Menorca?

Queden 10 dies perquè es tanqui el període de recepció de fotografies del concurs “Els Sentits de l'Aigua”. Encara sou a temps de participar-hi. consultau les bases aquí.

Aquest concurs, que s'emmarca dins la campanya que porta el mateix nom, pretén conscienciar a la població sobre la importància de l'aigua a Menorca. Per al GOB, el tema de l'aigua potable és prioritari, degut a la importància que té per a la vida i a les problemàtiques que actualment estan amenaçant aquest recurs a la nostra illa.

Més enllà dels premis; un vol amb avioneta, amb veler o un lot de productes agroalimentaris de custòdia, les millors fotografies formaran part d'un audiovisual que es projectarà dins d'un acte de caire artístic a diferents municipis de l'illa.

Pedro Arrojo, de la Fundació Nueva Cultura del Agua, gran estudiós i defensor d'una adequada gestió de l'aigua, serà un dels integrants del jurat que decidirà quins són els guanyadors del certamen.

Aquesta campanya és possible gràcies a la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca.

Envia'ns les teves fotos!

els sentits de láigua

Posted by Anonymous User at 2010-10-24 14:23
Hola:
Parece que el pdf de las bases no funciona correctamente. Es posible saber la fecha final de entrega para participar, y donde puedo mandar la foto???
muchas gracias
erika

Data límit

Posted by gobmenorca at 2010-10-25 10:06
Les fotos es poden enviar fins el proper 31 d'octubre, s'han de fer arribar per correu electrònic a concursfoto@gobmenorca.com.
Pots trobar més informació a http://www.gobmenorca.com/noticies/290910a/