Vine a la festa del GOB!

last modified 2011-09-20 11:24
Vine a la festa del GOB!

Voluntaris recuperant un aljub a un lloc amb acord de custòdia

El GOB organitza un dinar as Pinaret el diumenge 2 d'octubre. Serà una trobada lúdica amb els nostres voluntaris, socis i simpatitzants.

Durant l'any són moltes les persones que de manera voluntària dediquen el seu temps als projectes que el GOB té en marxa: el centre de recuperació de fauna, activitats d'educació ambiental, es viver de plantes autòctones, la custòdia agrària, etc. Sense aquesta ajuda aquests projectes no podrien funcionar. Aquest dinar volem que sigui un reconeixement al nostre voluntariat, a la vegada que un dia de trobada i lleure amb socis i simpatitzants.

Un grup de voluntaris està treballant en l'organització de la festa, el dinar i altres actes complementaris. Animam a tothom a assistir-hi. Valdrà la pena!

Us heu d'apuntar abans de dimarts, dia 27 (al telèfon 971 350 762, o a info@gobmenorca.com indicant el nom i un telèfon de contacte). El preu per persona és de 12 €. La festa serà as Pinaret (Ciutadella), el diumenge 2 d'octubre a partir de les 13 h. S'ha de dur plat, got i cobert, i res més que ganes de xalar.

Abans de la festa, a les 9:30 hi haurà una excursió del programa A Peu per Menorca, que començarà i acabarà as Pinaret. Serà una caminada pel Camí de Cavalls de Santandria i Cala Blanca, amb una visita guiada a la finca de Parelleta, una explotació agrària ecològica, amb vaca vermella i horta, que té signat un acord de custòdia del territori. Per a l'excursió no és necessari apuntar-se. A la tornada de l'excursió començarà la festa, a la que sí us heu d'haver apuntat abans.

Pensam que pot ser una jornada de passar-s'ho bé. Us hi esperam!

fiesta del GOB

Posted by Anonymous User at 2011-09-20 12:17
Queridos amigos: Soy Luis Mena, colaborador del GOB.
Asistiría encantado a la fiesta si es que puedo llevar a mi perrita "Rani".
Mi mujer está en Alemania hasta mediados de Octubre y no puedo dejar solo al animal durante tantas horas.
Espero respuesta.
GRACIAS¡¡¡

fiesta del GOB

Posted by gobmenorca at 2011-09-20 14:35
Hola Luís
Nosotros no tenemos problemas en que traigas a tu perrita, siempre que tengas en cuenta que en Es Pinaret hay animales de granja sueltos, habrá niños jugando, y mucha gente comiendo. Por ello tendrías que tener a tu perrita controlada en todo momento.
Saludos

Festa GOB

Posted by Anonymous User at 2011-09-22 10:57
Bon dia! Voldria saber si els fiets també paguen 12 euros, o si és el cas, a partir de quina edat?.
Gràcies!

Festa i fiets

Posted by gobmenorca at 2011-09-22 12:32
Fins a 10 anys només es pagaran 6€.

dinar

Posted by Anonymous User at 2011-09-22 23:53
M´agraderia saber que es lo que es te previst per es dinar, o sigui quin serà el menu :)
I s´hora prevista de finalització pel decavespre.
Gracies!

Menjar

Posted by gobmenorca at 2011-09-27 13:49
El menú previst és paella, ensalada, fruita i pastissos, beguda i cafè i està previst finalitzar a mig capvespre, no hi ha hora concreta.