La botànica al teu abast

last modified 2011-09-23 10:00
La botànica al teu abast

Una manera de conèixer la gran varietat de plantes que hi ha a Menorca

********************

Atenció: a data 23/09/11 ja estan cobertes les places. Hi ha oberta una llista d'espera per si es produeix qualque baixa. Ens plantejam fer un nou curs més endavant en vista de l'interès suscitat.

********************

 

El GOB organitza un curs sobre les plantes de Menorca. Si ets d'aquells que t'agrada passejar pel camp i en vols saber més del que veus a cada passa, segur que t'interessa participar en el curs d'introducció a la botànica que començarà el proper divendres 7 d'octubre.

La intenció del curs és donar a conèixer les plantes de Menorca en els seus diferents aspectes: com diferenciar-les, la diversitat de comunitats que es troben a l'illa, l'evolució històrica de la vegetació, els endemismes, les espècies introduïdes, la problemàtica de la conservació, llocs interessants a internet i bibliografia bàsica per a aprendre'n més, etc.

El curs tindrà un contingut sobretot pràctic, ja que constarà de cinc dies d'excursió per veure les plantes al en el seu ambient, complementades amb cinc sessions teòriques de dues hores.

La durada total és de 25 hores i es realitzarà els divendres capvespre i els dissabtes matí durant el mes d'octubre i el primer cap de setmana de novembre. Les persones interessades s'han d'apuntar. Podeu trobar el programa i més informació referent al curs en aquest enllaç. Les places són limitades i té un cost de només 10 euros.

Està destinat a tota persona interessada en les plantes i en la naturalesa en general i compta amb el reconeixement d'hores de formació permanent del professorat.

Aquest curs es fa amb la col·laboració del Departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell Insular de Menorca.

Monitor

Posted by Anonymous User at 2011-09-20 19:15
m'interessaria saber qui impartirà el curs, gràcies

Monitor

Posted by gobmenorca at 2011-09-21 09:50
El curs està organitzat pel servei d'Educació Ambiental i el grup de botànica del GOB. Les xerrades les impartiran tres persones amb una llarga trajectòria botànica a Menorca: Tòfol Mascaró, Pere Fraga i David Carreras.
Clicant a l'enllaç de la notícia trobaràs el programa, i la part que està previst que expliqui cadascún.