El Millor got, present a Sant Joan. Cerca'l!

last modified 2008-06-19 12:15
El Millor got, present a Sant Joan. Cerca'l!

El Millor got. N'hi ha de dues mides

Ciutadella ha respost al Millor got, millor festa. Prop de 90.000 gots de cartró d'aquesta campanya de conscienciació ciutadana seran presents aquest Sant Joan. La crida a la col·laboració de bars, associacions i particulars en promoure unes festes més ecològiques ha superat les expectatives.

La participació de 21 bars de Ciutadella i més de 13.000 gots venuts a particulars i entitats demostren la voluntat dels ciutadans a respondre positivament a iniciatives en favor del medi ambient. Falta que ara la gent opti per realment substituir els gots de plàstic cercant els bars que disposen dels nous gots, que es podran identificar amb el cartell aquest. No es tracta que hi hagi noranta mil gots més a la festa, sinó aquesta quantitat de gots de plàstic menys al carrer.A dia d'avui ja s'han exhaurits tots els gots petits assignats a Ciutadella, i en queden només de grans que podran ser adquirits adreçant-se al local del GOB a Ciutadella, o telefonant al 971 350 762.

La campanya Millor got, millor festa està promoguda pel Consorci de Residus Urbans i Energia de Menorca i el GOB, i compta amb el suport dels ajuntaments de l'illa i de l'Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants. Després de Sant Joan, el Millor got serà present a Sant Martí, a Mercadal.