Recuperem el carril bici de Ciutadella

last modified 2008-02-19 10:26

Fa poques setmanes que a Ciutadella han llevat un dels pocs trams de carril bici de la ciutat, al carrer Santa Bàrbara. Diu l'Ajuntament que uns veïns havien demanat que es llevés, perquè així el trajecte que fan en cotxe seria un poc més curt.


Carril bici


Lamentam sincerament que uns vesins dediquin esforços a organitzar-se per demanar que s'elimini un carril bici, i també ens sap greu que l'Ajuntament hagi cedit a les pressions, perquè aquesta casta d'actuacions són la darrera cosa que necessita la ciutat actualment.

Ara, sense carril bici, el carrer de Santa Bàrbara és més insegur, més intranquil i més caòtic. Una societat avançada no pot fer aquest tipus de passes enrere. Per això demanam que es reconsideri la decisió, que s'impulsi un pla decidit de mobilitat sostenible en el casc urbà (Ciutadella ho té tot a favor per desplaçar-se en velo) i que el carril bici torni al carrer de Santa Bàrbara, acompanyat de molts altres trams que facin que Menorca sigui, una vegada més, un referent en temes de sostenibilitat.