Diumenge 20, tastet d'aliments ecològics

last modified 2008-04-18 12:30

El proper diumenge, 20 d'abril, la sobrassada, el botifarró i la carn i xulla ecològiques de la finca Son Olivar de Dalt i el pa integral ecològic de La Marcona, es podran degustar gratuïtament al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries. L'acte durarà de les 10'30 a les 13'30h.


Tastet de productes ecològics al Centre de la Natura


Son Olivar de Dalt i La Marcona són finques que tenen un compromís ambiental ferm. La seva gestió va encaminada a fer compatible la viabilitat econòmica del lloc amb la preservació i conservació dels valors naturals. Els productes que se'n deriven, per tant, són productes compromesos amb el territori i el paisatge. Al tastet podran adquirir aquests productes i també rebran informació dels llocs habituals on poden adquirir-los.

El GOB està impulsant el projecte Conversar per Conservar, que compta amb l'ajut de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i el Consell Insular. Aquest projecte promou acords de custòdia del territori amb aquelles explotacions agràries que es comprometen amb el medi ambient.