Mira es vent!

last modified 2010-03-18 11:15
Mira es vent!

Eol, bufant als visitants

L’exposició Mira es Vent! es pot veure ja al Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries. Una impressionant reproducció d’Eol, déu grec del vent, obra de Kiko Murillo, introdueix al públic en aquesta mostra, que compta amb l’empremta artística de Marc Jesus, un audiovisual realitzat per Macià Coll i Macià Florit, maquetes d’embarcacions menorquines de Paco Camps, o la reproducció fidel del molí de vent de Sant Climent feta per Fernando Pons Goñalons.

Menorca és l'illa del vent, però així i tot en sabem poc d'ell. Aquesta exposició presenta diferents visions del vent: explicació de com es crea, com afecta la natura, el paisatge, la cultura popular,  usos que ha tingut i que té… L'exposició convida al visitant a interactuar amb una sèrie d'experiments, i mostra una recollida de dites sobre el vent, jocs i un taller de papiroflèxia.

Aquesta és l’última oportunitat de veure l'exposició, que és una producció de Sa Nostra i del GOB, i ha passat ja per Ciutadella i Maó. Estarà oberta els dissabtes de 10:30 a 13:30 i 17:30 a 20:30 i els diumenges de 10:30 a 13:30, fins a l’11 d’abril.