Diumenge, vine a recuperar un aljub

last modified 2009-03-19 12:01
Diumenge, vine a recuperar un aljub

Una jornada de voluntariat agrari

El proper diumenge, 22 de març, organitzam una jornada de voluntariat agrari per recuperar un aljub a la finca Torralbet, de Ciutadella. Aquest lloc, dedicat a la producció d'embotits de porc i en el període d'adaptació per al certificat ecològic, té signat un acord de custòdia del territori amb el GOB.

Hi haurà dos lloc de trobada, a Maó serà a les 8'00h a l'aparcament de la Sínia des Cuc, i a Ciutadella a les 9'00h a l'aparcament públic de Macarella. La tasca que es realitzarà serà la de netejar els voltants d'un aljub, la zona on les canalitzacions fetes a la roca permeten aprofitar l'aigua de pluja. A mig matí hi haurà un berenar per a tots els participants. L'activitat finalitzarà a les 13'30h a Ciutadella.

La finca de Torralbet va ser visitada en la darrera excursió del programa A Peu per Menorca organitzada pel GOB el mes passat. Amb l'activitat que es proposa aquest proper diumenge s'ofereix a la gent interessada una oportunitat per ajudar als pagesos que adquireixen un compromís amb la gestió del territori.

Les jornades de voluntariat agrari són una activitat inclosa dins el projecte de Custòdia agrària que desenvolupa el GOB Conversar per Conservar, amb el suport de Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Govern Balear i del Consell Insular de Menorca.