Dilluns 20, assemblea del GOB Menorca

last modified 2010-12-17 10:25
Dilluns 20, assemblea del GOB Menorca

L'acte començarà amb la lectura de l'acta d'anterior

Dilluns 20 de desembre celebrarem l'Assemblea Ordinària de socis i sòcies del GOB de Menorca, a les 20:15 h en primera convocatòria, i a les 20:30 h. en segona, a la sala d'actes del Molí del Rei.

En el transcurs de l'acte s'informarà de les activitats realitzades al llarg de l'any, així com del balanç de persones associades, la proposta de pressupost per al 2011, la renovació de càrrecs de la Junta Directiva, la ratificació de la presidència interinsular i, a més, els assistents a l'assemblea decidiran quin serà el tema central de feina per a l'any que ve.

Finalment, es tancarà amb el punt de propostes i preguntes per passar després a degustar un petit convit procedent de productes de finques en custòdia del territori.

 

Aldea Cala Llonga

Posted by Anonymous User at 2010-12-17 13:18
Me gustaría que se tratara de la situación y evolución de la construcción ilegal conocida por la Aldea Global en Cala Llonga y que actualmente nadie sabe que va a pasar. Solo sabemos que esta parada y pendiente resolución judicial de licencia así como de un nuevo Plan de Urbanismo.
Gracias
MIGUEL TORAL

asamblea

Posted by Anonymous User at 2010-12-17 15:39

¿Quan una asamblea A Ciutadella?..........o a altres poblacions.

Bones festes,

Assemblea a Ciutadella

Posted by Anonymous User at 2010-12-18 02:42
El GOB fa molts d'anys que està preocupat per la descentralització. Hem provat moltes vegades de "deslocalitzar" les nostres reunions. El resultat és que quan feim actes al centre de l'ìlla ve poca gent, quan ho feim a Ciutadella només ve gent de Ciutadella, i quan ho feim a Maó ve bastanta gent de llevant i alguna gent de Ciutadella. No hem trobat, perquè no hi és, el lloc ideal per a tots. Si convocam l'assemblea habitualment a Maó és simplement perquè tenim la nostra sala d'actes que és prou adient.
Sapigueu que el GOB, anys enrere, ha fet assemblees a Ciutadella. Per açò podem parlar amb coneixement de causa.
L'assemblea del GOB Menorca serà a la seu del GOB Menorca (que, agradi o no, és a Maó). Qui vulgui aportar iniciatives que quedin refletides de manera oficial, hi haurà d'assistir.
Personalment em compromet a convocar una reunió al nostre local de Ciutadella dins el mes de gener, on s'explicarà el pressupost aprovat per l'assemblea per 2011, la memòria d'activitat de 2009, i es tractarà qualsevol altra qüestió que sigui d'interés pels assistents. Però, que quedi clar, l'assemblea és dilluns que ve al lloc convocat.
Bon any.

Tòfol Mascaró, coordinador general del GOB Menorca.

ASAMBLEA

Posted by Anonymous User at 2010-12-20 23:03

Moltes gracies per sa resposta sobre de quant se fara una asamblea descentraliçada,pero veig que seguirem igual que abans de sa pregunta llástima fins el mes de gener.
Un saludo i endavant hem el GOB.

Bon Any 2011.