Com fer compost, al Parc Rubió

last modified 2011-11-17 10:14
Com fer compost, al Parc Rubió

Cartell de l'activitat

Aquest dissabte dia 19, de 10:30 a 13:00 h està prevista una nova activitat al Parc Rubió. La jornada consistirà en un taller teòric i pràctic per aprendre a fer compost.

Ignasi Bau, responsable d'Es Viver del GOB, serà la persona encarregada de fer les explicacions sobre com podem fer-ho a casa, què es pot compostar, condiciones tècniques, etc.  

El compost és el resultat de la descomposició de la matèria orgànica mitjançant la fermentació i s'empra com a adob en l'agricultura i la floricultura.

El taller, obert a tothom que hi vulgui participar, s'emmarca dins del programa mensual d'activitats Gaudeix i aprèn al Parc Rubió, que organitzen els Amics i Amigues del Parc Rubió i Tudurí amb la col·laboració de l'Ajuntament de Maó.

Recordau també que Es Viver està obert al públic tots els divendres i els dissabtes matí de 10:00 a 13:00 i hi podreu trobar tot tipus de planta autòctona de Menorca. També us podem donar consells de com tenir un jardí polit i a la vegada respectuós amb el medi ambient.