Personatges coneguts composen el jurat del Premi

last modified 2009-11-17 13:08
Personatges coneguts composen el jurat del Premi

El premi, una escultura en ferro de Marga de la Llana, simbolitza un milà volant

El GOB ha fet pública la composició del jurat del Premi Pere Prats de Medi Ambient 2009. Aquest estarà composat pel president, Josep Maria Foguet, la sòcia de l'entitat Olga Pozos, el músic Cris Juanico, la física Alícia Sintes, l'empresari Lino Pons i el periodista Dani Bagur.

El jurat es reunirà el dissabte 12 de desembre al matí, hores abans que es faci pública la seva resolució en el transcurs del sopar de lliurament de les distincions. Compta amb una majoria de persones externes al GOB i de rellevància en diferents sectors socials, econòmics, científics i culturals de l'Illa i té com a missió remarcar una de les persones que han estat reconegudes per l'entitat ecologista.

La voluntat del GOB és traslladar i fer participar a la ciutadania de Menorca el reconeixement d'una trajectòria vital en favor de la conservació del medi ambient. Una participació que s'inicià amb la crida pública a proposar candidats a través dels canals de contacte amb el GOB, i s'enllestirà amb la feina assignada al jurat.

El sopar de lliurament del Premi Pere Prats, després d'haver passat per Maó, Ciutadella i Es Mercadal, en la quarta edició d'enguany es trasllada a Ferreries. El restaurant Loar acollirà aquesta trobada, i tothom que vulgui compartir vetllada i sumar-se al reconeixement de Guiem López, Nofre Gonyalons i Damià Gomis, pot apuntar-se a les oficines del GOB, o telefonant al 971 35 07 62.