Nomenats els candidats i el jurat del Premi Pere Prats 2007

last modified 2007-11-20 10:12

La darrera Junta Permanent del GOB va nomenar els quatre candidats que optaran a la segona edició del Premi Pere Prats de Medi Ambient. A aquest premi, que anualment lliura l'entitat ecologista, optaran enguany Joan Febrer Rotger, capellà i persona compromesa amb la societat menorquina; Lothar Pabst, exdelegat de la TUI a Menorca, escriptor i enamorat de l'illa; A. Ernest Fortuny Coll, professor i activista en la formació ambiental dels infants i joves; i Joan Zacarias, “Zaca”, dibuixant i cronista gràfic de la nostra història recent.


Premi Pere Prats de medi ambient


El premi anual de la Secció Insular de Menorca del Grup Balear d'Ornitologia i Defensa de la Naturalesa, té per objecte el reconeixement públic d'aquelles persones, ens o col·lectius que per la seva trajectòria o actes han promogut o desenvolupat fets rellevants en favor dels valors ambientals de Menorca, o bé l'equilibri entre les activitats humanes i la conservació de la naturalesa.

Aquestes candidatures seran valorades per un jurat que farà públic el resultat el dissabte dia 1 de desembre, en el transcurs d'un sopar que es realitzarà a l'Hotel Port Ciutadella. El jurat estarà presidit per Josep Foguet, president del GOB Menorca, acompanyat per Joan Domínguez Elias, soci de l'entitat; Francesc Florit Nin, pintor; Lina Mascaró, directora de l'empresa Jaime Mascaró; Toni Barber, professor de secundària; i Cristina Bugallo, periodista i locutora d'IB3 televisió.

Tothom que vulgui assistir al sopar de proclamació i lliurament del premi, pot reservar plaça telefonant al GOB, al 971 35 07 62