Taller d'empelts

last modified 2011-02-18 09:47
Taller d'empelts

Els participants atents a les explicacions sobre la poda, el passat mes de gener

Aquest dissabte tindrà lloc al Parc Rubió una nova activitat molt interessant i amb un poc de continuació amb les dues ja realitzades anteriorment, ja que els empelts van força associats al món de la poda.

Aquesta vegada per fer l'activitat s'ha convidat als amics d' Arbres d'Algendar. Primer ens explicaran les varietats d'arbres fruiters locals de l'illa de Menorca, que ja fa anys que estan intentant recuperar i quins avantatges tenen aquests envers les varietats importades d'altres llocs. A continuació, ens faran una demostració dels diferents tipus d'empelts que ells realitzen, tot explicant quines varietats són compatibles i quines no.

Des de l'Associació d'Amics i Amigues del Parc, el GOB Menorca i de l'Ajuntament de Maó, ens plau de convidar-vos a assistir-hi. L'activitat començarà a les 10:30 i acabarà al voltant de la una del migdia.

traduccion al castellano y explicaciones bilingües

Posted by Anonymous User at 2011-02-18 04:43
Estaría bien que esta página la pusieseis tambien en castellano, puesto que es la lengua propia de muchos de los que aquí vivimos, y tambien para las explicaciones de la actividad

CASTELLÀ

Posted by Anonymous User at 2011-02-18 11:16
clicca en idiomas

Toros

Posted by Anonymous User at 2011-02-23 14:51
I ja que hi sou, podrieu fer una corrida de toros, que és la festa nacional de molts dels que viuen aquí...