Curs Camí de Cavalls: última ponència i excursió final

last modified 2009-12-16 12:25

Demà dijous 17 de desembre a les 20:00h es farà la darrera de les ponències del curs "El Camí de Cavalls a Menorca" a la sala d'actes del Molí del Rei. Després d'haver-nos apropat a la història, la llei i els valors naturalístics que el Camí de Cavalls ens ofereix, el Dr.Macià Blázquez, del Departament de Ciències de la Terra de la Universitat de les Illes Balears, clourà el curs parlant-nos de l'ús públic del medi natural.

A part, el curs comptarà amb una sortida que es realitzarà el proper dissabte 19. El punt de trobada per a la gent de llevant serà a les 9:00 del matí al Parc Rubió i Tudurí, i per a les persones més properes a la banda de Ciutadella, a l'entrada de Cala Morell a les 10:00. L'itinerari transcorrerà pel Camí de Cavalls que va des de Cala Morell a les platges d'Algaiarens i hi haurà amb un bus pel servei de retorn al preu de 3 euros.

L'assistència al curs i a l'excursió final són lliures i gratuïtes per a tothom que hi vulgui participar. Aquest curs està organitzat pel GOB Menorca juntament amb la Universitat de les Illes Balears i compta amb el suport de La Caixa.