Dimecres, el Pla Insular de la Costa a Ferreries

last modified 2008-12-16 10:33
Dimecres, el Pla Insular de la Costa a Ferreries

Cales Coves, sense ordenació

Els diferents projectes d'ampliació nàutica que s'estan anunciant en el litoral de l'illa, així com els continguts que hauria de contemplar el Pla Insular de la Costa, centraran la conferència debat que es celebrarà demà dimecres, a les 20:30 h, a l'Associació de Vesins de Ferreries.

Els partidaris de més amarraments argumenten els beneficis econòmics que pot representar un turisme d'alt nivell com el nàutic. En opinió del GOB, ja hi ha diversos indrets que mostren una evident massificació d'embarcacions a l'estiu, i no és recomanable, ni per la conservació dels valors ambientals ni per la qualitat de la pròpia oferta turística, continuar creixent sense comptar amb una planificació a nivell d'illa.

El cas és que es segueixen plantejant nombrosos projectes que pretenen ampliar l'oferta nàutica, sense que ningú sàpiga dir on està el sostre, i aquest fet està començant a provocar reaccions per part de gent que demana que les administracions planifiquin el litoral d'una manera conjunta.

Precisament aquest debat serà el que es plantejarà a l'acte organitzat per l'Associació de Vesins d'Enclusa, on intervendran varis ponents dels col·lectius que demanen el Pla Insular de la Costa i es podran sopesar arguments a favor o en contra.