Molts de bolets!

last modified 2010-11-16 12:58
Molts de bolets!

Diferenciar els comestibles dels verinosos és crucial

Molta gent va visitar la mostra del centenar llarg d'espècies de bolets que es van exposar aquest cap de setmana passat al Centre de la Natura, a Ferreries.

Els bolets es van recollir dissabte matí a diferents indrets de Menorca. Després de classificar-los es van exposar al públic, cadascun d'ells amb una etiqueta amb el nom i de color diferent segons fos comestible, tòxica o sense interès culinari. Es va comptar amb la gran ajuda dels micòlegs Guillem Mir i Josep Lluís Melis.

El nombrós públic que va visitar la mostra va poder demanar en tot moment els seus dubtes als micòlegs que atenien l'exposició, i adonar-se de la gran varietat de bolets que tenim a l'illa.

coneixèr-los millor

Posted by Anonymous User at 2010-11-16 17:52
No hi vaig poder anar... però, i no podrieu penjar fotos de tots es que tenim per Menorca i informar de si són comestibles o no? He cercat bastant per sa web i no he trobat casi res...
Moltes gràcies!!!

Conèixer-los millor

Posted by Anonymous User at 2010-11-16 22:30
A Menorca hi ha més de 600 espècies de bolets. No es poden penjar tots al web. Diferenciar-los vol experiència i per açò es fan aquestes mostres: per poder aprendre en què ens hem de fixar per poder distingir un bolet d'un altre.
Clicant sobre "Consultes bolets", aquí al costat, trobareu al final un bon grapat de webs amb molta informació sobre bolets. Concretament a l' "herbari virtual" hi trobareu fotos de bolets de Balears amb explicacions

idò

Posted by Anonymous User at 2010-11-22 00:25
http://bolets.uib.es/cas/bolet/7647.html