Curs sobre el Camí de Cavalls

last modified 2009-11-16 11:12
Curs sobre el Camí de Cavalls

Cartell informatiu

El GOB Menorca organitza juntament amb la Universitat de les Illes Balears el curs El Camí de Cavalls a Menorca, amb el suport de La Caixa.

Aquest curs consta de quatre ponències que abordaran diferents aspectes del Camí de Cavalls. Es discutiran els aspectes històrics que han fet d'aquest camí un símbol d'identitat emblemàtic de l'illa de Menorca, es parlarà de l'actual llei del Camí de Cavalls sorgida com a resposta de les controvèrsies generades al llarg dels darrers anys, es descriuran els valors naturals que fan d'aquest itinerari un valuós patrimoni natural de l'illa i es discutiran aspectes més pràctics com el seu ús públic.

El cicle també inclou una sortida pràctica per un tram del Camí.

Aquest curs està obert a tothom que hi vulgui participar i és gratuït. La seva assistència compta amb el reconeixement d'hores de formació permanent de professorat i de crèdits de lliure elecció pels estudiants universitaris, prèvia inscripció a la Seu Universitària de Menorca fins a un dia abans de l'inici del curs.

El curs s'inaugurarà el 26 de novembre a les 20:00 hores al Molí del Rei, seu del GOB Menorca, on tindrà lloc la primera de les ponències.

Aquí podeu trobar el programa i el full d'inscripció.