Canvi climàtic: encara hi som a temps

last modified 2007-09-19 10:46
Divendres 17 d'agost, a les 20:30 hores, hi haurà la darrera xerrada a la fresca al Centre de la Natura de Menorca a Ferreries d'aquesta temporada. José Luis Gallego ens parlarà del canvi climàtic i ens proposa un repte, ja que "Encara hi som a temps". Aquest és precisament el títol del seu darrer llibre i que dóna continuïtat a l'anterior publicació "Pingüins a l'Empordà"


jlgallego.jpg


José Luis Gallego (Barcelona 1964) és periodista ambiental i escriptor, membre de l'Associació Catalana de Comunicació Científica i col·laborador habitual a la premsa, la ràdio i la televisió, en temes de natura i medi ambient.


La setmana passada, Pere Oliver, oceanògraf, ens va il·lustrar sobre les meduses. Els assistents van poder conèixer més sobre les espècies de meduses que s'apropen a les nostres platges, i es va parlar de la problemàtica de l'augment de la presència d'aquests animals a primera línia de costa. Oliver, ens va fer notar que per damunt de les relacions causa-efecte vinculades específicament a aquesta espècie, la situació actual denota clarament un desequilibri en l'ecosistema marí.