El Boom dels Fems, en CD per a les escoles

last modified 2009-01-16 09:18
El Boom dels Fems, en CD per a les escoles

Caràtula del CD-Rom

El Consorci Mestral-GOB, amb el suport econòmic de la Direcció General D’Innovació i Formació del Professorat de la Conselleria d’Educació i Cultura del Govern de les Illes Balears, juntament amb el Departament d'Economia i Medi Ambient del Consell Insular de Menorca, ha editat el CD-Rom interactiu EL BOOM DELS FEMS, fruit de l’exposició itinerant del mateix nom que entre l’any 2006 i 2008 es va poder visitar als diferents municipis de l’illa.

La presentació del CD va tenir lloc el dimarts 13 al Molí del Rei, seu del GOB Menorca, i va comptar amb la presència del Director General d'Innovació i Formació del Professorat, Josep Serra i Colomar i la Cap del seu Servei, Maria Francisca Alorda. També hi van assistir membres de les dues entitats que conformen el Consorci Mestral-GOB.

Aquest CD-Rom pretén oferir als professionals del món educatiu un recurs interactiu i didàctic, alhora que entretingut, per tal d’explicar de manera amena el perquè ara es generen tants residus, on van a parar, què podem fer per millorar la gestió dels fems i quin és el camí de cada tipus de residu, contextualitzat a la realitat de Menorca. S’inclouen alguns jocs que fan incidència en els temes de reciclatge i el temps de descomposició de diferents residus.

Se n'han editat 100 unitats, que es distribuiran als centres educatius de l’illa, durant el mes de gener i principis de febrer, de manera totalment gratuïta.

Amb aquest CD, el Consorci Mestral-GOB pretén insistir en la necessitat de reflexionar seriosament sobre el descontrol actual en la generació de residus i fomentar actituds més responsables.