Formació de voluntariat ambiental: Fauna

last modified 2007-11-15 09:24

El dissabte 17 de novembre es realitza el curset “Cria d'animals orfes”, organitzat pel GOB. Aquest és el primer d'un bloc de tres cursos de formació de voluntariat ambiental, relacionats amb les activitats del Centre de Recuperació de Fauna Silvestre de Menorca.

cr_cursmaneig.jpg

Aquest curset, i els següents, “Maneig d'animals silvestres” i “Espècies invasores”, són oberts i van adreçats a totes aquelles persones que vulguin participar en activitats en favor del medi i, de forma particular, a joves que tenen especial interès a contribuir positivament en la conservació de la nostra fauna. Els cursets, d'entre dues i quatre hores, tenen una part d'exposició teòrica i una de pràctica. Són actius i de durada curta per tal de facilitar i estimular la participació.

A aquest bloc seguiran altres mòduls que s'estan  preparant i que versaran sobre ordenació territorial i sobre medi natural.

Els cursets compten amb el patrocini del Departament de Cultura, Educació i Joventut del Consell Insular de Menorca, de l'Ajuntament de Maó, i de Colonya-Caixa Pollença
Per a participar-hi basta inscriure's al telèfon 971 35 07 62 o passar pels locals del GOB a Maó o Ciutadella, i pagar el preu d'inscripció de 5 euros per cada curs.