El Centre de la Natura amplia horaris

last modified 2010-06-15 11:10
El Centre de la Natura amplia horaris

Papiroflèxia, una de les activitats que s'ofereixen

El Centre de la Natura de Menorca, a Ferreries, ha començat a obrir en horari d'estiu. L'oferta per a aquesta temporada són dues exposicions de contingut mediambiental, en diferents idiomes.

"El medi ambient de Menorca" explica els valors naturals més destacats de l'illa i els seus lligams amb el paisatge, les activitats humanes i el consum de recursos que es duen a terme a Menorca. Cerca la implicació de residents i visitants en comportaments que avancin en fer compatibles l'economia i la conservació del medi.

L'exposició "Mira es vent!", de Sa Nostra i el GOB, s'ha adaptat a cinc llengües i s'ha complementat amb nous elements. Aquesta mostra convida al visitant a participar en jocs que permeten entendre què és el vent. També poden aportar elements a l'exposició. En un plafó es recullen refranys i dites sobre el vent, en qualsevol idioma, o es poden realitzar vaixells, avions o ocells de paper, completant així la colecció que ja s'hi pot veure.

Menorca és l'illa del vent. L'exposició explica diferents visions del vent: com es crea, com afecta la natura, el paisatge, la cultura popular, usos que ha tingut i que té…

Una impressionant reproducció d’Eol, déu grec del vent, obra de Kiko Murillo, introdueix al públic en aquesta mostra, que compta amb l’empremta artística de Marc Jesus, un audiovisual realitzat per Macià Coll i Macià Florit, maquetes d’embarcacions menorquines de Paco Camps, o la reproducció fidel del molí de vent de Sant Climent feta per Fernando Pons Goñalons.

El Centre de la Natura de Menorca compta també amb l'Agrobotiga, on es poden trobar productes locals de les finques que tenen un acord de custòdia agrària amb el GOB.

L'horari és de dimarts a dissabte, de 10:30 a 13:30 i de 17:30 a 20:30.