Ja a la venda l'oli de Sa Tafona d'enguany

last modified 2010-01-15 10:59
Ja a la venda l'oli de Sa Tafona d'enguany

La presentació, al Moli del Rei

Ja està a la venda la nova fornada d'oli de Sa Tafona Nova d'aquesta temporada.

El dissabte es va dur a terme la presentació d'aquest producte al GOB. Gabriel Barceló, propietari de la finca i productor de l'oli, va explicar als assistents la gestió de l'olivar, situat al municipi de Ciutadella, i tot el procés d'elaboració artesanal d'aquest producte, des de la collita de l'oliva fins a l'embotellament.

Els assistents a l'acte varen poder tastar l'oli, que presenta aromes de tomàtic, ametlla o herba segons les cates oficials a les quals s'ha sotmès.

Sa Tafona Nova és una finca que té signat un acord de custòdia del territori amb el GOB, pel qual ha adquirit un compromís ambiental en la seva gestió. El GOB, per la seva part, ajuda a aquestes finques que fan una gestió responsable, i una de les línies per fer-ho és aconseguir una comercialització diferenciada dels productes que s'en deriven.

L'oli el podeu trobar a l'Agrobotiga, i aquest cap de setmana també a la fira de Sant Antoni a Ciutadella, a la paradeta que el GOB i la cooperativa Econura compartiran.

El GOB està desenvolupant el projecte de custòdia agrària Sembrant Custòdia, que rep el suport de la Fundación Biodiversidad i la col·laboració del Consell Insular de Menorca.